Πάτρα, Πανεπιστημίου 369Α           2610.453189        6945.995816           info@themeliopatras.gr         

Επαγγελματικός Προσανατολισμός

  • Το φροντιστήριο συνεργάζεται με αξιόπιστη εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών η οποία παρέχει υποστήριξη στους μαθητές στον τομέα του επαγγελματικού προσανατολισμού.

    Στο φροντιστήριο διατίθεται ειδικό τέστ επαγγελματικού προσανατολισμού, με τη βοήθεια του οποίου παρέχουμε συμβουλευτική για την προσωπικότητα, τις κλίσεις, τις ικανότητες, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντα κάθε ατόμου, ώστε να βοηθήσει τον μαθητή να κάνει κατάλληλη επιλογή κατεύθυνσης και επαγγέλματος.

  • Στην αρχική σελίδα του ιστότοπου, στην εφαρμογή Πανόραμα Α.Ε.Ι. – Τ.Ε.Ι., υπάρχουν πληροφορίες για όλες τις σχολές όπως προγράμματα σπουδών, μεταπτυχιακά, προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης κ.τ.λ.

  • Η συμπλήρωση των μηχανογραφικών γίνεται ΔΩΡΕΑΝ για κάθε μαθητή ατομικά με τη φροντίδα του φροντιστηρίου στο χώρο μας.

  • Αρχές Ιουνίου κάθε έτους, οι γονείς των μαθητών που είναι Γ΄ Γυμνασίου ή Α΄, Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ενημερώνονται ατομικά για τις επιλογές που έχουν γα την επόμενη τάξη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Το ΘΕΜΕΛΙΟ ειναι πιστοποιημένο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ από τον ΕΟΠΠΕΠ με αριθμό πιστοποίησης 2202596.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΕΜΕΛΙΟ - © All Rights Reserved 2018
Χρησιμοποιούμε Cookies για τη καλύτερη περιήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Συνεχίζοντας τη περιήγηση, αποδέχεστε τη χρήση τους. Περισσότερα για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES